Patboy... napisał:
marek_ams napisał:
Watku oczywiscie juz nie ma a ja zarejestrowalem sie tylko w celu "dokonania jednego wpisu bo w sumie jestem tu od poczatku i wypada sie choc pozegnac co wlasnie czynie wiec kumplom mowie do zobaczenia w realu a nieporadnym adminom z przypadku moge tylko powiedziec "sayonara gnoje".
No ja pierd..le co tu sie dziej masakra!!!
nie to zawsze sie z toba zgadzalem Marek ale rowniez nic do ciebie niemialem
Nierozumie juz sam o co tu chodzi , przypierdzielaja sie do normalnych ludzi zamiast sie za cholote wziac
Widocznie poziom waszego zartu i stylu myslenia na luzie nie dorasta wam do piet!!!!
Stelletje sukkels bij elkaar !
Marek Trzymaj sie i zagladnij od czasu my sie ich pozbedziemy !!!! teringleiers
Patboy. Nie postrzegam zaistnialej sytuacji jako osobista kleske zyciowa i moja godnosc nie ucierpiala z tego powodu
ale dziwnie sie czuje kiedy jakis madrala, ktory jak sam napisal posiedzial troche w Irlandii i przyjechal tu szukac wrazen nie znajac mnie blokuje mi konto na portalu na ktorym jestem od momentu powstania i jeszcze bezczelnie kasuje watek w ktorym spamer jakich wielu pod pozorem poszukiwania kogos wkleja link do plilku w rar. zawierajacym chamskiego exploit'a.Ja to nawet nie wiem o co chodzi
ale na miejscu tego lamera moda to bym pieknie podziekowal za szybka reakcje.
Kolego modzie czy moze MODZIE, bo za takiego sie tu widze uwazasz. Tym co robisz reprezentujesz rowniez polska spolecznosc mieszkajaca w Holandii i jako osoba mowiac kolokwialnie "publiczna" nazywaj ich Holendrami nie wiatrakami i nie sa tacy tepi i leniwi jak uwazasz. Moze z twojego okna tego nie widac (metafora taka gdybys nie zalapal).
I chce tu wyjsc na wielkiego obronce tej nacji ale trzeba byc obiektywnym w swoich ocenach a nie reprezentowac sylwetke polskiego bezrobotnego spedzajacego wiekszosc czasu pod budka z piwem z wiedza o swiecie czerpana z torunskiej rozglosni propagandowej. Trzeba sie troche otworzyc na otaczajaca rzeczywistosc. A jesli poziom frustracji podsuwa jakies ksenofobiczne komentarze to wez chlopie rower (jesli posiadasz) i przewietrz umysl. Jesli mieszkasz w Amsterdamie to jedz na Javakade 2. Stoi tam teraz Dar Mlodziezy. Zobacz ile ludzi przyciagnal. Wmieszaj sie w tlum tych glupoli ktorzy tam sie kreca, pogadaj jesli potrafisz, wyluzuj i nie szalej tu chlopie z tymi wywodami bo to sie nadaje raczej na zal.pl. Co do mnie to z reguly nie pcham sie tam gdzie mnie jakis faszysta wyrzuca bo takie ma "widzimisie".
Czytam przed chwila ze tu jest kilku modow czy adminow (juz sie gubie) i w sumie zapamietalem sylwetke i wypowiedzi jednego z nich z podpisem "moderator"
Powiem szczerze ze jedyna osoba z "zarzadu"
z ktorej zdaniem sie licze to Violka. I nie wciskam wazeliny he he. Ale to przedszkole ktore sie przyplatalo to jakies stado lamerow ktorzy nie potrafia wychwycic podstawowych bledow w dzialaniu tego portalu. I troche przykro patrzec ze miejsce do ktorego wpadalem kiedys z przyjemnoscia staje sie powoli darmowa tablica ogloszen i ksenofobicznego belkotu. Czy sadzicie ze Holendrzy nie czytaja po polsku i nie dziela sie swoimi opiniami na forach poswieconych klimatom na polskich portalach spolecznosciowych?
Byc moze to czesciowo wynika z ich natury ale tacy sa. Lubia poznawac i lubia sie nas uczyc i sadze ze to musi dzialac w obie strony tak wiec wiekszej otwartosci zycze panie modzie czy moze powinienem zyczyc calemu stadu, bo mowiac szczerze baaardzo sie wqrwilem zaistaniala sytuacja i klimat ostatnio zaczyna tu przypominac Kore Ponocna za czasow Kim Ir Sena i ja w czymc takim nie chce po prostu brac udzialu. Zycie sklada sie z przyjemnosci wiec chyba wszystko jasne. Wroce kiedy trafi sie jakas qmata ekipa na stanowisku moda/modow To ze ma sie w reku dostep do moderowania komentarzy i dostep do CP nie czyni cie jeden z drugim bogiem
MOze tak sie wam wydaje ale patrzac na to z boku to sytuacja wyglada raczej komicznie Jest takie stare holenderskie przyslowie: "Duzo koszy potzrebuje ten kto chce zatkac kazdemuj usta" I ta optymistyczna puenta chcialem zakonczyc moj koncowy wielowatkowy wywod i zycze wszystkim udanego wieczoru